با حضور عضو هیأت عامل و معاون اعتباری و نظارت بر طرحهای صندوق توسعه ملی؛
پروژه های عمرانی استان کرمانشاه با تسهیلات صندوق توسعه ملی افتتاح شد
علی موحدنژاد، عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی و معاون اعتباری و نظارت بر طرحهای صندوق توسعه ملی از چندین طرح و افتتاح رسمی و کلنگزنی چند پروژه تأمین مالی شده استان کرمانشاه از محل منابع صندوق توسعه ملی خبر داد. به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، علی موحدنژاد عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی و معاون اعتباری و نظارت بر طرحهای صندوق توسعه ملی در اولی...
علی موحدنژاد، عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی و معاون اعتباری و نظارت بر طرحهای صندوق توسعه ملی از چندین طرح و افتتاح رسمی و کلنگزنی چند پروژه تأمین مالی شده استان کرمانشاه از محل منابع صندوق توسعه ملی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی صندوق توسعه ملی، علی موحدنژاد عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی و معاون اعتباری و نظارت بر طرحهای صندوق توسعه ملی در اولین بازدید از پروژههای تأمین مالی شده استان کرمانشاه از شهرک کشاورزی قارچ ماهی دشت در نزدیکی شهر کرمانشاه بازدید کرد.
در این شهرک که زیرساختهای آن توسط سازمان جهاد کشاورزی ایجاد شده و در حال تکمیل است 46 قطعه زمین 1000 متری به منظور ایجاد واحد تولید قارچ در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت. سازه طراحی شده برای این واحدها در دو نوع سازه کاملاً بتنی و سازه گلخانهای طراحی شده است که پیریزی تعدادی از این واحدها در حال انجام بود. تسهیلات این متقاضیان از محل منابع ریالی صندوق توسعه ملی در سال 1390 تصویب شده و درحال پرداخت است.
موحدنژاد همچنین کلنگ طرح گاوداری شیری 2000 رأسی در کرمانشاه را به زمین زد. شرکت بهار سبز دالاهو در حال حاضر دارای یک کارخانه تولید محصولات لبنی میباشد و با نام تجاری «مانیزان» محصولات خود را عرضه میکند و از صادرکنندگان نمونه استان کرمانشاه است.
این شرکت در نظر دارد برای تأمین مواد اولیه خود یک واحد گاوداری شیری 2000 رأسی را در روستای تجر اکبر بخش مرکزی اسلام آباد غرب ایجاد کند. لذا از سال 86 حدود 40 هکتار زمین خریداری نموده و با حفر چاه و سایر مقدمات در انتظار دریافت تسهیلات قرار دارد. اخیراً صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی مبلغ 25 میلیارد تومان از محل منابع ریالی سال 1390 صندوق توسعه ملی برای این طرح مصوب نموده که در مراحل نهایی عقد قرارداد و شروع پرداخت میباشد.
عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی و معاون اعتباری و نظارت بر طرحهای صندوق توسعه ملی در ادامه سفر به استان کرمانشاه، پروژه آبیاری بارانی را افتتاح کرد. مجری این طرح با دریافت حدود 60 میلیون تومان تسهیلات از منابع ریالی صندوق توسعه ملی و با 130 میلیون ریال آورده خود، حدود 13.5 هکتار اراضی کشاورزی خود را تحت پوشش آبیاری تحت فشار به روش بارانی قرار داده است که این پروژه با حضور عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی رسماً افتتاح شد.
افتتاح پروژه آبیاری تحت فشار شرکت تعاونی روستای گل خاطر علیا و بازدید از پروژه شرکت کشت و صنعت پیوند بیستون پارس از دیگر برنامه های سفر علی موحدنژاد عضو هیأت عامل صندوق توسعه ملی به کرمانشاه بود.
جزئیات پروژه آبیاری تحت فشار شرکت تعاونی روستای گل خاطر علیا از این قرار است که تعدادی از اهالی روستای مذکور، شرکت تعاونی «بهرهبرداری کیهان آب زاگرس» را تأسیس نموده و با مشارکت یکدیگر و با دریافت تسهیلات از محل منابع صندوق توسعه ملی، تأسیسات آبیاری تحت فشار به روش بارانی را ایجاد نمودهاند. کل سرمایهگذاری انجام شده تاکنون بالغ بر 411 میلیون تومان میباشد. در این بازدید پس از ارائه گزارش پروژه توسط مدیرعامل تعاونی، طرح رسماً افتتاح گردید.
شرکت کشت و صنعت پیوند بیستون پارس که به بنیاد مستضعفان متعلق میباشد، در زمینی به مساحت 10 هزار هکتار بین شهر قصر شیرین و مرز خسروی یک پروژه عظیم باغداری را شروع نموده است. برآورد سرمایهگذاری مورد نیاز حدود 250 میلیارد تومان میباشد که مبلغ 150 میلیارد تومان آن از محل قرارداد عاملیت ریالی صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاری در بخش کشاورزی با صندوق توسعه ملی تصویب شده و در مراحل نهایی عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات میباشد. در این پروژه 3000 هکتار باغ انگور، 4000 هکتار باغ خرما و 4000 هکتار باغ مرکبات پیشبینی شده است که در فاز اول این شرکت 140 هکتار مرکبات، 150 هکتار انگور، 220 هکتار خرما اجرا خواهد شد.
همچنین موحدنژاد در جلسه گروه توسعه بخش کشاورزی استان کرمانشاه که با حضور استاندار کرمانشاه، معاونان استاندار، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، اعضای هیأت اعزامی از تهران، مدیران دستگاههای استان، مدیران بانکهای استان و تعدای از متقاضیان بخش آب و کشاورزی جلسه کارگروه توسعه بخش کشاورزی استان برگزار شد شرکت کرد. در این جلسه پس از طرح مشکلات، انتقادات و پیشنهادات مربوط به صندوق توسعه ملی، پاسخهای لازم توسط جناب آقای موحدنژاد ارائه گردید که اهم مذاکرات و مصوبات مربوط به صندوق توسعه ملی به شرح زیر است:
1- با توجه به مغایرت بین آمار شناسنامههای دریافتی در صندوق و آمار تعداد پروندههای ارسالی بانکهای عامل، مقرر گردید در طی هفته آینده فهرست کل طرحهای ارسالی بانکها برای صندوق توسعه ملی ارسال گردد تا دلیل مغایرت مشخص گردد و آخرین وضعیت پروندههای بانکها به تفکیک طرحهای مصوب، عودتی به بانک و در حال بررسی مشخص شود.
2- پیشنهاد گردید جلسهای با حضور نمایندگان امور بانکی و اعتبارات صندوق توسعه ملی، مدیران و کارشناسان بانکهای استان کرمانشاه برگزار تا نحوه تکمیل شناسنامههای اعتباری تشریح و ابهامات کارشناسان بانکی رفع شود.
3- تعدادی از متقاضیان دریافت تسهیلات نیز مشکلات خود را مطرح و راهکارهایی در جلسه پیشنهاد و تصویب گردید.